Főoldal arrow Aktuális hirdetmények
Aktuális hirdetmények
Mintadokumentumok
A doktori értekezés harmadik oldala
 
Doktori Szabályzat és eljárásrend
A 2015. március 1-jétől hatályos Doktori Szabályzatot itt olvashatja.
 
Az Oktatási Igazgatóság letölthető dokumentumai
A PhD képzés során használatos dokumentumok és segédletek itt érhetők el.
 
Tudnivalók a doktori szigorlatról és a nyilvános védésről

A doktori fokozatszerzéssel, a PhD értekezés leadásával, doktori szigorlattal és nyilvános vitával kapcsolatos általános tudnivalók a KKDI-ban és a VMADI-ban ITT olvashatók.

MK doktori iskolák/MK Dékáni Titkárság

 
Doktori szigorlatok

A Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskola 2017. április 13-án, csütörtökön 14 órától doktori szigorlatot tart Kovács Boglárka doktorjelölt részére az Egyetem „B” épületének I. emeleti Kis Tanácstermében. A szigorlat nyilvános, arra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

VMADI

 
Doktori védések

A Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskola 2017. április 25-én (kedden) 10 órától tartja Bocsi Róbert doktori értekezésének nyilvános vitáját a Pannon Egyetem 'B' épületének földszinti konferenciatermében. A PhD értekezés címe: "Mikroalgák termesztése laboratóriumi és szabadtéri flat panel foto-bioreaktorokban". Témavezető: Rippelné dr. Pethő Dóra adjunktus és Dr. Horváth Géza ny. egyetemi docens A vita nyilvános, arra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

VMADI

 
Eljárási díj változás

Tisztelt PhD Hallgató!

A 3/2012. (VII.17.) sz. rektori utasítás értelmében megváltozott doktori fokozatszerzési eljárási díjakról itt tájékozódhat.

MK doktori iskolák

 
 
Főoldal
Aktuális hirdetmények
Doktori Szabályzat